The Best PC Games sorozat

A blogomon kis videókban mutatatok be sikeres játékokat és játéksorozatokat, melyeket aztán 10 szempont szerint értékelek. Az értékeléseim szubjektívek, a szempontok pedig relatívak! Elérhetőség: thebestpcgames@freemail.hu ; kérésre MSN, Xfire, Skype stb...

Archívum

Utolsó kommentek

Friss topikok

Rovatok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kezdeti nehézségek - továbbra is...

2008.02.18. 16:53 | tUb26 | Szólj hozzá!

Sziasztok!



Kezdek elérni arra a pontra, hogy legszívesebben szétverném az egész gépemet ott ahol van :D . Az utóbbi hét minden napján kb. 0.5-2 órát szórakoztam a felvétellel, nem sok sikerrel. Már mindenféle program minden módját és az adott játék(ok) mindenféle futtatási módját kipróbáltam, de nem jutok egyről a kettőre, hála a túl modern technikának. Tehát nem készült el az első videóm (sem) és még egy ideig nem is fog, mert sajnos ha továbbra sem sikerül felvennem az adott játékok(at), akkor egy másikat kell választanom ( :@ ) és azt újra kell terveznem, stb. Nem todom megmondani mikor érkezik az első videó, türelmeteket kérem (már ha egyáltalán várjátok :) ), de valószínű ha kész az első, akkor a többi már gyorsabban fog elkészülni.
A híreket persze ugyanolyan rendszerességel próbálom összeszedni a PC játékok világából.
De lehetőség van arra is, amit nagyon megköszönnék, hogy Ti küldötök be híreket (az e-mail címet láthatjátok), és akkor több hírt tudok kirakni, sűrűbben.  Bármilyen, a PC-s játékok világából származó hír jöhet (új vagy régi(!) játék mindegy). Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv: tUb26

Címkék: hírek pc játék is videó kezdeti nehezsegek tovabbra

A bejegyzés trackback címe:

https://thebestpcgames.blog.hu/api/trackback/id/tr10344376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása