The Best PC Games sorozat

A blogomon kis videókban mutatatok be sikeres játékokat és játéksorozatokat, melyeket aztán 10 szempont szerint értékelek. Az értékeléseim szubjektívek, a szempontok pedig relatívak! Elérhetőség: thebestpcgames@freemail.hu ; kérésre MSN, Xfire, Skype stb...

Archívum

Utolsó kommentek

Friss topikok

Rovatok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Létrejött az oldal

2008.02.07. 16:38 | tUb26 | 1 komment

Szeretettel üdvözlök mindenkit a blogomon!
Gondolom észrevettétek, hogy ez az oldal hasonló a többi játékbemutatós-bloghoz. Az ötlet nem eredeti, ezzel tisztában vagyok, de blognak egy különleges oka is van, amiért létrejött: Tudtátok, hogy a múlt évben a konzolok összesen 6 milliárd dollárt termeltek, míg a PC-s piac csupán 910 millió dollárt, azaz 6* kevesebbet? Ez igencsak szomorú statisztika. Mi lesz így a PC-s játékokkal? Lehet, hogy nemsokára le kell mondanunk a nagy PC-s nevekről és csak ócska konzolos átiratokkal játszhatunk majd PC-n. Ezt ugye senki sem szeretné... Ez a blog pont emiatt (is) jött létre:
Azokat a játékokat és játéksorozatokat valamint kiegészítőket szeretném Nektek bemutatni, melyek alapjaiban rengették meg a játékipart, és melyek tényleg igazi sikereket értek el. A bemutatás után pedig értékelem az adott játékot 10 RELATÍV szempont szerint. Az értékeléseim SZUBJEKTÍVAK, azaz nem gondolom azt, hogy szentírás; ez az én saját, minél valósághűbb véleményem. Ezzel szeretnélek Titeket arra ösztönözni, hogy ha szerettek egy játékot, akkor vegyétek meg, akár régi, akár új, hogy ezzel is támogassátok a PC-s játékipart. Minden PC-s játékokat kedvelő ember közös érdeke, hogy továbbra is nagynevű, remek játékokkal tudjunk játszani PC-n, és hogy ez a romló tendencia ne folytatódjon tovább. Olykor a PC-s játékipar főbb híreit is ki fogom tenni a blogra, ha lesz időm.
Én speciel nagyon szeretek számítógépes játékokkal játszani, némelyik már komolyan a szívemhez nőtt. Lehet rám mondani, hogy kocka, igazából nem érdekel, ezt is lehet szeretni, ugyanúgy mint bármi mást. Egyszerűen lekötnek a számomra jó játékok, és nagyon élvezem ez ezekkel töltött perceket. A blogon persze nem csak az én kedvenciemet láthatjátok, hanem összes nagysikerű játékot és kiegészítőt.
Előreláthatólag hetente tudok új videót feltölteni, de ez változhat, lehet, hogy kicsit kevesebb vagy több idő kell majd hozzá, de mivel (megfogadva más tanácsát) időm úgy-ahogy van, ezért sietek majd úgy, ahogy tudok, persze nem a minőség kárára.
Ezzel az oldallal nem más hírnevét, népszerűségét akarom rontani, más munkáját nem akarom lemásolni, én ugyanúgy szeretem és tisztelem a többi színvonalas játékbemutató-embert és munkásságukat. Ezt az egészet csakis Értetek, valamint a PC-s játékiparért teszem. Nem tudom, mekkora mértékben érem el ezen célomat, de reménykedek, hogy próbálkozásaimnak lesz valamiféle gyümölcse. :) Persze, mindenféle kritikát, megjegyzést, javaslatot szívesen fogadok, a kultúráltság határain belül.

Nincs más hátra, mint hogy előre is jó szórakozást kívánjak :) .

Üdv: tUb26

(forrás: www.cybergen.hu)

The Best Hungarian Bad-PC-Game-presentR Site by freddyD : www.rosszpcjatekok.blog.hu

The Best Outlandish Bad-Video-Game-presentR : The Angry Video Game Nerd

A bejegyzés trackback címe:

https://thebestpcgames.blog.hu/api/trackback/id/tr23329671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása